Om oss

AT Drift är ett företag med många års erfarenhet i branschen. Med kvalitet och pålitlighet som ledord strävar vi alltid efter att erbjuda bästa möjliga service och tillgänglighet och vi tror och hoppas att våra kunder kommer upptäcka fördelarna med att anlita AT Drift.

Vårt mål är att betraktas som ett förstahandsalternativ och vi strävar dessutom efter att vara det självklara valet när det gäller tvättutrustning. Hela dagarna har vi servicetekniker i StorStockholm och utanför Stockholms län för att erbjuda dig vår kompetens. Till oss är du varmt välkommen att vända dig när du behöver professionell hjälp med service och reparation av tvättutrustning i flerfamiljshus. Vi erbjuder också tjänster som årlig underhållsservice och utbyte av tvättutrusning.

När du kontaktar oss kan du känna dig trygg i att du blir bemött med värme och professionalitet och det är för oss av största vikt att arbetet vi utför blir korrekt genomfört. 

AT Drift kan dessutom hjälpa dig med uthyrning av tvättbod vid renoveringar eller liknande situationer när du behöver en temporär tvättplats.

Med både kunder och samarbetspartners jobbar vi för personlig kontakt och värnar om en varm och trevlig arbetsplats som präglas av glädje, respekt och högt i tak där alla samarbetar. Välkommen att kontakta oss på AT Drift!